elbaek-3

Foredragene tager udgangspunkt i mine deltagelser i nogle af verdens hårdeste cykelløb. Det er foredrag med fokus på, hvordan ekstreme prøvelser ud i udholdenhed, smerte, søvnmangel og teamsambejde, kan omsættes til konkrete og brugbare erfaringer i hverdagen. Historierne er mange fra de meget forskellige løb, jeg har kørt, men foredragene handler også om, hvorfor det er vigtigt at turde realisere sine drømme, at sætte sig høje mål, og at risikere sig selv.

Er din arbejdsplads, din forening e.l. interesseret i at høre en inspirerende, lærerig livsbekræftende fortælling, så giv mig et kald.

Tlf: 27 77 13 71

REFERENCER

“Peter er en meget inspirerende og levende fortæller. Han beskriver single præstationen, hold præstationen og ikke mindst processen i at nå målet. Han viser, hvordan det er muligt at være familiefar, gymnasielærer, ekstremsportsudøver og samtidig få det hele til at gå op i en højere enhed. Peters foredrag giver stof til eftertanke. Alt i alt et rigtig godt foredrag, som virkelig har fået de små grå til at rotere på mine kolleger.”
Marie Silberling Vissing – COWI

”Mit næste mål vil få de 5.000km på 10 døgn tværs over USA til at ligne en badeferie”
Nogle mennesker er ganske enkelt gjort af et bestemt stof og til dem hører Peter Sandholt ubetinget – førnævnte bemærkning falder lidt henkastet, autentisk og uden antydning af krukkethed. Man er ikke et sekund i tvivl om, at Peter faktisk mener det gravalvorligt.
Tak for et super interessant foredrag hos Ole Nonbye for undertegnede og mine netværkskolleger i Aarhus Netværk, hvor du både giver et fantastisk levende indblik i, hvad der kræves af personlig mental og fysisk udholdenhed men også – og ikke mindst de ledelsesmæssige udfordringer i forhold til at sammensætte et højtydende team, hvor alle samarbejder maksimalt mod at nå et særdeles ambitiøst fælles mål.
Kæmpe anbefaling herfra og ønsket om masser af medvind på dine kommende projekter”.
Claus K. Olesen, Ole Nonbye A/S

I forlængelse af Peter Sandholts deltagelse i Race Across America (RAAM), afholdte Fyens Stiftstidendes fordelsprogram, Stiften Fordele, et foredrag med Peter, for avisens læsere.
Målgruppen for foredraget var således både almindelige læsere, som cykelentusiaster, og Peter formåede i løbet af sit foredrag, på forbilledlig vis, at fortælle, så alle fik noget ud af det.
Peter er en super god foredragsholder, som formår, at få hans voldsomt flotte præstation bragt ned på et niveau, hvor det bliver interessant og tilgængeligt for alle typer tilhørere. Der er en fin blanding af teknisk snak, billeder, og ikke mindst anekdoter fra turen.
Hans fokus på hele setuppet omkring hans RAAM deltagelse, opbakningen fra familien, og forberedelsen til turen, kan bruges som inspiration på mange forskellige niveauer og områder af tilhørerne.
Der er ingen tvivl om, at det ikke er sidste gang vi inviterer Peter til at holde foredrag i Stiften Fordele.
Vi glæder os til at kunne give vores læsere et indblik i nogle af Peters øvrige flotte præstationer!
Jakob Thøger Michelsen – Projektleder Stiften Fordele, Fyens Stiftstidende

“Kære Peter, tak for en helt suveræn aften i går – det var vanvittig godt og meget nærværende. Jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger på dit foredrag – kan ikke tælles på fire hænder. Du gjorde det bare virkelig godt – og formåede at skabe en tro på, at de mål som sættes kan indfries. Din meget autentiske måde at være og formidle på ramte os alle i hjertekuglen. Endnu en gang tusind tak fordi du delte din historie med os – det skaber inspiration.”
Jette Klindt – Triton Horsens

“Min oplevelse af foredraget var, at det var meget “nærværende”. Begge var meget ærlige og åbne i deres fortælling. Jeg mærkede tydeligt deres engagement for projektet. Blanding af fakta, billeder og personlige anekdoter sikrede min interesse igennem hele foredraget. Kort sagt – når de har været af sted igen, så vil jeg gerne høre dem igen :-)”
Anders Kold – RT123 Vamdrup

“…En spændende og fascinerende oplevelse at høre ekstremrytter Peter Sandholt fortælle om crew’et, organisationen og cykelløbet RAAM… Men i lige så høj grad om den evige kamp mod djævlen i detaljen, trætheden, energi- og væskebalancen, heden, trafikken og den indre passion og glæde ved at forfølge et mål. Peter er en fremragende fortæller.”
Peter Kjeldsen, Rosborg Gymnasium

“VILDT…. Kan det virkelig lade sig gøre at cykle 5000 km og så på under 10 dage. Inspirerende og underholdende foredrag af Peter om hvordan han satte sig et mål for rigtig mange år siden og til nu at have gennemført RAAM på den forberedte tid. En spændende fortælling om hvordan man kan få familie, job og træning (og meget af det) til at hænge sammen, når bare viljen til at nå målet er stor. Og samtidig en stor inspiration for hvad Teamwork egentlig betyder og specielt når alle er helt ude i tovene pga. manglende søvn i mange dage.
Et meget spændende og inspirerende foredrag om Race Across America.”

Flemming Søgaard Sall, Kasserer i RT123 Vamdrup

Tak for et medrivende og indsigtsfuldt foredrag. Interessant og inspirerende at høre om alle aspekterne, opturene og udfordringerne omkring din RAAM 2015 deltagelse. Dit foredrag kan varmt anbefales til alle med interesse for ultrasport og teambuilding.
Hans Christian Oxholm, formand Team Søvind

“Jeg brænder for det. Sådan lød det fra Peter Sandholt. Og efter en aften i selskab med ultracyklerytteren er der en klar forståelse af, at det også er nødvendigt at brænde for det. Det handler om at udfordre sig selv både fysisk, men ikke mindst psykologisk, når den sympatiske far til tre børn, ægtemand og gymnasielærer sætter sig på cyklen hvad enten det er en træningstur omkring Horsens. Turen Slovenien Rundt eller RAAAM 2015 tværs over USA. Medlemmerne af motionscykelklubben Team Taasinge, Svendborg, fik sat nye perspektiver på det at cykle efter mødet med Peter Sandholt. Så uanset om du cykler for at hygge dig. Er supermotionist eller elitemotionist. Eller blot interesseret i at høre om hvordan man forener en tilværelse med cykelture udover det normale, så er Peter Sandholt et godt valg som foredragsholder. Engageret, veloplagt og med et glimt i øjet.”
Kim Barren, Team Taasinge

Tak for et inspirerede indlæg idag! Held og lykke med dine kommende projekter!
Anders Topp Daugaard, VL Horsens